صندوق های
برای تشکیل هر صندوق قرض الحسنه و انجام خدمات مربوط به آن نیاز به مراحل خاصی است.
ابتدا یک نفر اعضای خانواده را برای تشکیل این صندوق متقاعد کرده و آن ها را گرد هم جمع می کند. سپس اطلاعات کلیه اعضا به همراه پس انداز اولیه ثبت می شود. در ادامه هر یک از اعضا به طور ماهیانه مبلغ ثابتی را به پس اندازه خود اضافه می کند. در انتهای ماه بر اساس قرعه کشی وام به فرد برنده اعطا می شود.
وامی که به اعضا پرداخت می شود از موجودی صندوق کسر شده و دریافت کننده مبلغ وام در صورت تعیین کارمزد، مبلغ کارمزد را بدهکار می شود.
پرداخت اقساط وام و کارمزد هر ماه توسط وام گیرنده پرداخت می شود. هر ماه گزارش صندوق موجودی صندوق توسط مدیر و حسابدار صندوق برسی و اعلام می شود. معمولا گزارش ها چاپ شده و مانده ابتدای آن با انتهای آن مقایسه و بایگانی می شود.
تمامی این مراحل معمولا به صورت دستی و سنتی انجام می شود. اما امروزه با پیشرفت و سیستمی شدن کارها، یک
امروزه تکنولوژی روز به روز در حال افزایش است و تمام فرایند زندگی را می توان با استفاده از نرم افزارهای مختلف انجام داد. این موضوع در مورد صندوق های قرض الحسنه نیز صدق می کند. گاهی مدیریت این گونه صندوق ها و مدیریت
این گونه نرم افزارها بسیاری از کارهای مدیریتی و حسابرسی را در صندوق های قرض الحسنه فامیلی آسان کرده است. به عنوان مثال بسیاری از کارها از قبیل ثبت کلیه مشخصات اعضا، ثبت کلیه دریافت ها و پرداخت ها، اقساط وام، امکان مشاهده وام های تسویه شده، گزارش عملکرد، قرعه کشی وام به صورت اصولی و . از طریق این نرم افزارها انجام می شود. با استفاده از چنین نرم افزارهایی مدیریت تعداد بالایی از افراد نیز امکان پذیر و به راحتی انجام می شود.
برای استفاده از نرم افزارهای تحت وب قرض الحسنه، تنها کافی ست کار با کامپیوتر و اینترنت را تا حدودی بلد باشید. نرم افزاری که توسط
نرم افزار حسابداری صندوق قرض الحسنه
صندوق ,های ,قرض ,نرم ,الحسنه ,انجام ,قرض الحسنه ,می شود ,الحسنه خانوادگی ,صندوق های ,های قرض
درباره این سایت